Moderni trubači

Moderni trubači

Moderni trubači

Moderni trubači znaju kako usačinuti najbolje slavlje. Možete nas kontaktirati bilo kad, bilo gde u Srbiji i regionu Inostranstva!

Naš trubački orkestar Balkan Brass je tu sa vama za svih slavlja svadbe, venčanja, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, slave, proslave, mature.. Moderni trubaci su tu zbog vas 00-24h.

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Rumi nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

U našem orkestru ima 5 članova koji su majstori svog zanata, po vašem izboru možemo doći i u većem broju članova, onda vam je cena znatno povećana našem dolasku. Odlučite pa nam se znatno javite, čekamo vaš poziv u celoj Srbiji i regionu EU. Trubači Milana Miće Petrovića

Moderni trubači zajedno sa vama – Naj moderniji trubači

Naš trubački orkestar je isto kao na slici, moderni trubači su uvek spremni za rezervaciju vašem slavlju, odmah nas kontaktirajte i uživajte uz najbolje trubače. Trubači Balkan Brass pobednici Guče.

Vašem pozivom dolazimo u Gradovima,

Trubači Beograd, Borča, Zemun, Pančevo, Obrenovac, Novi Sad, Inđija, Stara Pazova, Nova Pazova, Batajnica, Šabac, Sombor, Zrenjanin, Kikinda, Vršac, Odžaci, Bačka Palanka, Bačka Topola, Bački Petrovac, Vojvodina, Bečej, Novi Bečej, Kula, Zmajevo, Šumadija, Kragujevac, Valjevo, Ljig, Lajkovac, Ub, Osečina, Kruševac, Kraljevo, Gornji Milanovac, Čačak, Mladenovac, Požarevac, Velika Plana, Ruma, Kovin, Lazarevac..

Trubači su jedna stavka kojih ih svi traže i zahtevaju za raznim slavljama i veseljima, u raznim gradovima Srbije. Možete nas lako kontaktirati i uživati uz Profesionalne trubače i pobednike Guče.
Mi smo Moderni trubači za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, momačko veče, devojačko veče, mature..

Naš trubački orkestar je dosta puta pobeđivao na saboru trubača u Guči i uvek sa zadovoljstvom ćemo učiniti vaše slavlje za sećanje!

NAJBOLJI TRUBAČI ZA SVIH SLAVLJA!

U našem trubačkom orkestru ima celokupni trubački orkestar od deset članova, možemo vam izaći u susretu i u manjem brojem članova – Mini orkestar od pet članova. Vi birate, vi odlučujete.
Trubači cenovnik, cene, naj povoljni trubaci, najbolji trubaci, Pobednici Guče.

Proslavite vaše najlepše trenutke uz našeg trubačkog orkestra i budite deo najluđeg provoda koji se ikada pamti!
Mi smo trubaci za svih vrsta Slavlja :: Trubači za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, prosidbe, krštenja, rodjenja, rođendane, punoletstva, mature, raznih igranka, fudbalske pobede …

Cenovnik Trubaca za Svadbe, orkestar raspolaže širokim asortimanom pesama u svojoj kolekciji i jedni su od retkih koji će svojom energijom i znanjem dovesti atmosferu do totalnog usijanja, Trubaci Srbija. trubaci za svadbe, rođendane, krštenja, mature, i bilo koji vid proslave, dolazi po Vašem pozivu i uz veoma korektan odnos cene i kvaliteta, pružiće Vam zabavu o kojoj će se prepričavati.

Call Now Button