Trubači Novi Bečej

Trubači Novi Bečej

Trubači Novi Bečej

Trubači Novi Bečej su jedna stavka koja je najbolji spas za vas. Najbolje cene su kod nas za svadbe i veselja, naša cena je od 50 eu do 100. Možete nas kontaktirati odmah, čekamo vaš poziv.

Naše cene dolaska su u obziru drugih orkestra malo drugačije, TRUBAČI NOVI BEČEJ CENE,POVOLJNO,POVOLJNI TRUBAČI,CENOVNIK TRUBAČA,NAJBOLJI ORKESTAR, NAJBOLJI TRUBAČI,MUZIKA ZA SVADBE NAJJEFTINI TRUBAČI U BEČEJ.

Povoljni trubači od samo 50 eura do 100eu.

Naša umetnost je samo truba od koju živimo i hranimo našu domovinu. Naša muzika je krenula od starogradske izreke i naše dedove. Muziku smo zavoleli kao hleba, ako nemožemo bez hleba onda i bez trube. Postali smo značajno samohrani da od trubu i nemamo nikakav drugi prihod! Samo je naš pošteni posao naš zanat koji smo učili od malena, a i dan danas treniramo kako bi vas uverili da znamo i da sviramo.

Značajno reč govori da su Povoljni bendovi, Povoljni trubači Novi Bečej Naša cena je daleko skuplja i cenjena al prilagođavamo vaš zahtev i imamo našu cenu. Trubači START na ceni od samo 50 eura do 1.000 eu. Vi odlučujete, vi birate za šta ćete. Naša je dužnost da lepo ispoštujemo najboljoj muzici i naš dogovor bude kao po dogovoru!

Sviramo svih vrsta slavlja i veselja, Povoljni trubači za svadbe, veridbe,momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, mature, proslave, koncerte, venčanja, festivale..

Najbolji trubači Milana Petrovića samo za vaše slavlje

Sviramo svu vrstu muzike, počnimo od starogradske pesme pa do današnjih noviteta koje se traže. Samo naš najbolji trubački orkestar zna da od svira ono najbolje šta vi zahtevate i volite. U celoj Srbiji smo uvek ostavili dobar i korektan odnos da nas opet traže i zovu za raznih slavlja. Najbolji smo trubači tako kaže Srbija i Francuska, u Paris smo osvojili titulu za najbolje muziciranje i time se ponosimo. Sve se menja a naša muzika i cena nikad!

Cenovnik trubača je u zavisnost vašeg buđzeta, slobodno nas blagovremeno kontaktirajte i recite vaše zahteve i cenu.

Call Now Button