Trubači Mostar

Trubači Mostar za svadbe i veselja

Trubači Mostar

Trubači Mostar trubački orkestar Balkan Brass Band pobednici Guče samo vašem pozivom blagovremeno. Najbolji smo trubači tako nas hvale ljudi iz Mostara, uvek usačinimo najbolje veselje i panti se najbolje slavlje pomoću najbolje trubače.

Trubači Mostar za svadbe, veridbe, momačko veče, krštenja, rođenja, rođendane, punoletstva, doček nove godine, festivale, koncerte. Možete nas znatno pozvati obezbediti sebi svoje olakšanje uz najbolje trubače. Naš trubački orkestar je svima drag uvek osviramo ono najbolje što znamo i ostavimo atmosferu veselu.

Orkestar Balkan Brass u Mostaru samo lično zbog vašeg slavlja. Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Mostaru. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR ali na žalost nije baš tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra Trubači Mostar

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skuplja cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Trubači Mostar cena kontakt telefon Viber WhatsApp +381 637009684

Najbolji trubači su tu i van Mostara, trubači Novom Sadu su obično zahtevni i svi ih traže, možete nas od danas kontaktirati po naj snizenoj ceni. Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Call Now Button