Trubači Novi Sad

Trubači Novi Sad

Najbolji trubački orkestar u Novom Sadu!

Trubači Novi Sad su neverovatan tradicionalni trubački bend iz Novog Sada. Oni su poznati po svojim energičnim, živahnim nastupima koji će vas ostaviti da igrate i pevate uz njihovu muziku. Njihova muzika je mešavina tradicionalnih srpskih narodnih pesama, kao i moderne popularne muzike.

Koriste razne tradicionalne instrumente poput trube, tenore, bass tuba i još limenih instrumenata, kao i moderne instrumente poput gitare i bubnjeva. Njihovi nastupi su jedinstveni i uvek ispunjeni entuzijazmom, što ih čini omiljenim na festivalima i koncertima širom sveta. Trubači Novi Sad će vam sigurno pružiti nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti da poželite još!

Trubači Novi Sad

Trubači za veselja

Trubači za svadbe

Trubači Novi Sad orkestar Milana Petrovića

Trubaci Novi Sad cena cene cenovnik za svadbe su jedinstven i nezaboravan način da svoj poseban dan učinite još posebnijim! Uz naše iskusne i talentovane muzičare, možete biti sigurni da ćete imati savršenu muziku za svoje venčanje. Naša tradicionalna srpska muzika će dodati poseban štih vašem velikom danu, stvarajući živu atmosferu i dodajući jedinstven kulturni element vašoj proslavi. Naši muzičari su iskusni i veoma vešti, i mogu da ispune bilo koji stil koji želite.

Bez obzira da li želite da svom venčanju dodate tradicionalnu atmosferu ili moderan tvist, možemo vam pomoći da stvorite savršenu atmosferu. Uz našu izuzetnu muziku i uslugu, možete garantovati da će vaše venčanje i svadba ostati za pamćenje. ( trubači Novi Sad, najbolji orkestar iz Novog Sada, su najbolji za vaše slavlje ).

Novosadski trubači su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih bendova tradicionalne muzike. Ovaj bend je poznat po jedinstvenom stilu narodne muzike, kombinujući tradicionalne balkanske melodije sa modernim ritmovima. Bend je osnovan u Novom Sadu pedesetih godina prošlog veka i aktivan je i danas. Pozovite nas za angažovanje vaših slavlja, „trubači iz Novog Sada su vam uvek najbolji“ Novi Sad je Grad za uživanje

Trubači “Milana Petrovića” povoljno svira za Vas: veridbe, svadbe, rođenja deteta, krštenja, rođendane i ostala veselja u svim gradovima Srbije. Trubači -Trubački orkestar „Novi Sad“ dolazi na Vaš poziv i nastupa u svim mestima okoline Novog Sada: Pozivate nas a mi vas veselimo najbolje.

Pozovite nas ako zelite najbolje trubace

Podelite vašim prijateljima: