Trubači od 50 evra

Trubači od 50 evra

Najbolji trubači od 50 evra do 100

Trubači od 50 evra

Trubači od 50 evra su naj korisni za vašu feštu, to je samo cena našeg dolaska. Mi naplaćujemo cenu dolaska veoma korektno I pošteno like ?

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.

Broj računa: 360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

Naša cena dolaska je nebitna, nama je bitno da što više ima bakšiža I da budemo zadovoljni oboje kao I po dogovoru! Negledamo u vašem đzepu kao i novčaniku koliko para će te nam dati, već vi sami odlučite kako vam je volja i kako ste zadovoljni muzikom.

Najpovoljni trubači od 50 evra

Najbolji trubači orkestar Balkan Band za raznih slavlja i veselja u bilo kom Gradu u celoj Srbiji. Mi smo trubački orkestar Balkan Brass pobednici Sabora srpskih trubača u Guči. Ako želite naš trubački orkestar za svadbe nećete pogrešiti. Naj snizenoj ceni od samo 50 do 100eu

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:
Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Call Now Button