Trubači Paraćin

Trubači Paraćin

Najbolji trubački orkestar u Paraćinu!

Trubači Paraćin su neverovatan tradicionalni trubački bend iz Paraćinu. Oni su poznati po svojim energičnim, živahnim nastupima koji će vas ostaviti da igrate i pevate uz njihovu muziku. Njihova muzika je mešavina tradicionalnih srpskih narodnih pesama, kao i moderne popularne muzike. Pozovite nas

Koriste razne tradicionalne instrumente poput trube, tenore, bass tuba i još limenih instrumenata, kao i moderne instrumente poput gitare i bubnjeva. Njihovi nastupi su jedinstveni i uvek ispunjeni entuzijazmom, što ih čini omiljenim na festivalima i koncertima širom sveta. Trubači Paraćin će vam sigurno pružiti nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti da poželite još!

Trubači Paraćin

Trubači za veselja

Trubači za svadbe

Trubaci Paracin orkestar Milana Petrovića

Trubači Paraćin cena cene cenovnik za svadbe su jedinstven i nezaboravan način da svoj poseban dan učinite još posebnijim! Uz naše iskusne i talentovane muzičare, možete biti sigurni da ćete imati savršenu muziku za svoje venčanje. Naša tradicionalna srpska muzika će dodati poseban štih vašem velikom danu, stvarajući živu atmosferu i dodajući jedinstven kulturni element vašoj proslavi. Naši muzičari su iskusni i veoma vešti, i mogu da ispune bilo koji stil koji želite.

Bez obzira da li želite da svom venčanju dodate tradicionalnu atmosferu ili moderan tvist, možemo vam pomoći da stvorite savršenu atmosferu. Uz našu izuzetnu muziku i uslugu, možete garantovati da će vaše venčanje i svadba ostati za pamćenje. ( trubači Paraćin, najbolji orkestar iz Paraćina, su najbolji za vaše slavlje ).

Paraćinski trubači su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih bendova tradicionalne muzike. Ovaj bend je poznat po jedinstvenom stilu narodne muzike, kombinujući tradicionalne balkanske melodije sa modernim ritmovima. Bend je osnovan u Paraćinu pedesetih godina prošlog veka i aktivan je i danas.„trubači iz Paraćina su vam uvek najbolji“ Paraćin je poznat Grad za uživanje

Trubači “Milana Petrovića” povoljno svira za Vas: veridbe, svadbe, rođenja deteta, krštenja, rođendane i ostala veselja u svim gradovima Srbije. Trubači -Trubački orkestar „Paraćin“ dolazi na Vaš poziv i nastupa u svim mestima okoline Paraćina: Pozivate nas a mi vas veselimo najbolje.

Pozovite nas ako zelite najbolje trubace

Podelite vašim prijateljima: