Trubači Podgorica

Trubači Podgorica

Trubači Podgorica za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, proslave, mature.. Za bilo koju vrstu slavlja Najbolji trubački orkestar Balkan Brass je tu. Blagovremeno obavešteni o vašem slavlju trubački orkestar Balkan Brass pobednici Guče su tu 24h.

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.
Broj računa:  360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

Trubači Podgorica cena kontakt telefon Viber WhatsApp +381 637009684

Najbolji trubači su tu i van Podgorice, trubači Podgorica su obično zahtevni i svi ih traže, možete nas od danas kontaktirati po naj snizenoj ceni..

Trubači Podgorica

 

Najbolji trubači Podgorica orkestar Balkan Brass, upamtiti nas može svako, jer mi smo uverljiva stvar najbolji trubači Novom Sadu. Uverite se i vi našem kvalitetu muzike kao i drugih! Svako ko nas je angažovao nije pogrešio, najbolji repertoar pesama svih žanra možete nas kontaktirati putem telefona 0637009684

Trubači u Podgorici 00 – 24h.

Izvor dela Wikipedija Podgorice.

Podgorica (srednjovjekovno Ribnica, od 1946. do 1992. Titograd), glavni i najveći grad Crne Gore; 250 000st.(2016) Šire područje Podgorice obuhvata 10,4 % teritorije Crne Gore i 27,3 % njenog stanovništva.

Podgorica se prije nazivala Ribnica i Titograd. Njen pogodan položaju na ušću reke Ribnice u Moraču u Zetsko-bjelopavlićkoj ravnici. Grad je blizu zimskim centrima na sjeveru zemlje i ljetovalištima na Jadranskom moru.

Podgorica se nalazi blizu ostataka rimskog grada Dokleje. U srednjem vijeku ovde je postojalo naselje koje se zvalo Ribnica, a pod ovim imenom grad se prvi put spominje 1326. Podgorica je od 1878. ušla u sastav Kneževine Crne Gore. Od 1946. je administrativno sjedište Crne Gore, a za vrijeme SFRJ Podgorica se zvala Titograd.

Podgorica se nalazi u južnom dijelu Crne Gore. Oblast je ispresijecana rijekama, a sam grad se nalazi 15 km sjeverno od Skadarskog jezera na samom kamenu. Rijeke Morača i Ribnica teku kroz grad, dok u blizini protiču ZetaCijevna, i Sitnica. Nakon izgradnje tunela Sozina Jadransko more je na svega pola sata vožnje.

Nasuprot većem dijelu Crne Gore, Podgorica leži u ravnici na sjevernom kraju Zetske ravnice. Jedini izuzetak su brda koja nadgledaju grad. Najvažnije brdo je brdo Gorica, koje se uzdiže iznad centra grada. Ostala brda su Malo brdo , Velje brdo, Ljubović i Dajbabe.

Call Now Button