Trubači Šibenik

Trubači Šibenik

Trubači Šibenik su popularna glazbena skupina sa sjedištem u Šibeniku, poznata po svojim tradicionalnim trubačkim melodijama i energičnim nastupima. Ova grupa sastavljena od talentiranih glazbenika koji sviraju trube, bubnjeve i ostale tradicionalne instrumente, prepoznatljiva je po svojoj autentičnoj izvedbi narodne glazbe Dalmacije.

Trubači Šibenik za svadbe venčanja veridbe momačko veče devojačko veče krštenja rođenja proslave punoletstva rođendane.

Trubači Šibenik

Trubači za svadbe Šibenik redovito nastupaju na različitim manifestacijama, festivalima i koncertima diljem Hrvatske, ali i izvan granica zemlje. Njihov bogati repertoar uključuje tradicionalne dalmatinske pjesme, ali i moderne obrade popularnih glazbenih hitova. Njihovi nastupi uvijek izazivaju veliko oduševljenje kod publike, koja uživa u ritmovima trubača i plesu uz zvuke tradicionalne glazbe.

Osim što njeguju bogatu glazbenu baštinu Dalmacije, Trubači Šibenik također doprinose promociji kulturne baštine i tradicije ovog područja. Njihova strast prema glazbi i predanost radu vidljiva je u svakom nastupu, a njihova profesionalnost i kvaliteta izvedbe čine ih jednom od najtraženijih trubačkih skupina u regiji.

Uz svoj glazbeni rad, Trubači Šibenik također sudjeluju u raznim humanitarnim akcijama, promovirajući važnost zajedništva i solidarnosti kroz glazbu. Njihova prisutnost na kulturnoj sceni Šibenika i šire pridonosi raznolikosti i bogatstvu lokalne glazbene ponude, te ih čini neizostavnim dijelom kulturnog identiteta ovog područja.

U zaključku, Trubači Šibenik su glazbena skupina čija strast prema tradiciji i glazbi osvaja srca publike diljem Hrvatske. Njihova autentična interpretacija narodne glazbe, vrhunska izvedba i energični nastupi čine ih istinskim majstorima trubačkog zanata, čija se popularnost i reputacija konstantno šire i jačaju. Svaki njihov nastup pruža jedinstveni doživljaj i podsjeća nas na važnost očuvanja i njegovanja bogate glazbene baštine našeg kraja.

Trubači Šibenik su poznati i cijenjeni sastav tradicionalne glazbe koji izvodi na svečanostima i događajima diljem Hrvatske. Cijena njihovog nastupa varira ovisno o trajanju, lokaciji, broju članova sastava te dodatnim uslugama. Uobičajeno je da se cijena nastupa formira na temelju satnice sviranja, gdje se svaki dodatni sat sviranja naplaćuje dodatno.

Dodatni troškovi mogu uključivati prijevoz sastava do lokacije nastupa, troškove smještaja ukoliko je potrebno da se trubači zadrže na lokaciji više dana, kao i dodatne troškove za opremu i ozvučenje. Važno je napomenuti da cijena može varirati ovisno o raspoloživosti sastava, popularnosti događaja te specifičnim zahtjevima klijenata.

Klijenti koji žele angažirati Trubače Šibenik za svoj događaj trebaju kontaktirati sastav kako bi dobili preciznu ponudu za svoj događaj. Važno je dogovoriti sve detalje nastupa unaprijed kako bi izbjegli eventualne nesporazume oko cijene i usluga.

Uzimajući u obzir kvalitetu i profesionalnost sastava Trubači Šibenik, cijena njihovog nastupa može biti viša u usporedbi s drugim sastavima, no svakako je vrijedno uložiti u njihovu izvedbu kako bi Vaš događaj bio nezaboravan i poseban. Sa svojim prepoznatljivim zvukom i energičnom izvedbom, Trubači Šibenik će sigurno upotpuniti i oplemeniti Vašu svečanost ili događaj te ostaviti trajan dojam na goste i posjetitelje.