Trubači Smederevo

Trubači Smederevo

Trubači Smederevo za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane, proslave, mature… Samo isključivo vašem pozivom za svih slavlja orkestar Balkan Music Brass. Trubači iz Smedereva

Trubači Smederevo

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Smederevu nas poznaju kao profesionalci svog zanata jer smo mi to najbolji trubači u Smederevu. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije baš tako! Mi vam dajemo Garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Trubači Smederevo telefon, kontakt

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, ako zahtevate veći broj članova onda vam je potrebno da platite malo više od manjeg sastava orkestra. Naš trubački orkestar vam nudi mogućnost da samo uživate uz najbolje trubače iz Smedereva.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Trubači Smederevo orkestar Balkan Brass pobednici Guče

Trubači Smederevo i van Smedereva jasna stvar , najbolji trubači znaju kako sa vama, Najbolji repertoar pesama i kola srpskih trubača. Izaberite nas, nećete pogrešiti slobodno nas kontaktirajte blagovremeno i napravite sebi svoj angažman muzike. Imamo repertoar bogatih pesama slobodno izaberite svoju omiljenu pesmu.

Trubači Smederevo cena trubača, cene, cenovnik, Viber, WhatsApp +381 637009684

Najbolji trubači su uvek spremni za vas i van Smedereva. Smederevski trubaci orkestar Balkan Brass jedinstveni u Smederevu

Call Now Button