Trubači Split

Trubači Split

Trubači Split su popularna glazbena skupina iz grada Splita koja svoje ime duguje specifičnom instrumentu koji sviraju – trubi. Ova skupina broji više od deset članova, a osnovana je s ciljem očuvanja tradicionalne dalmatinske glazbe i običaja. Trubači Split redovito nastupaju na raznim kulturnim događanjima, festivalima i koncertima diljem Hrvatske, ali i izvan nje.

Trubači Split za svadbe venčanja veridbe momačko veče devojačko veče krštenja rođenja proslave punoletstva rođendane.

Trubači Split

Njihov repertoar se sastoji od tradicionalnih dalmatinskih pjesama, poput „Narodno kolo“, „Miris mora“ i „Oj ti draga“, koje izvode na jedinstven način uz pratnju truba, bubnjeva i drugih tradicionalnih instrumenata. Njihov stil sviranja karakterizira energičnost, strast i virtuoznost, te uvijek izaziva oduševljenje kod publike.

Trubači Split su prepoznatljivi po svojoj autentičnosti i predanosti tradicionalnoj glazbi Dalmacije. Njihov zvuk odražava bogatu kulturnu baštinu regiona i njeguje vrijednosti prošlosti, doprinoseći tako očuvanju identiteta i nasljeđa. Osim što promoviraju tradicionalnu glazbu, Trubači za svadbe Split su i ambasadori dalmatinske kulture i ponosno je predstavljaju publici diljem svijeta.

Njihove izvedbe su uvijek dobro posjećene, a publika uživa u spoju moderne interpretacije tradicionalnih melodija i ritmova. Trubači Split svojim glazbenim umijećem i strašću inspiriraju ljude svih generacija te doprinose promociji hrvatske glazbene scene. Njihov doprinos kulturnom životu grada Splita i šire regije izuzetno je važan, te se nadaju da će nastaviti širiti ljubav prema dalmatinskoj glazbi i tradiciji i u budućnosti.

Trubači Split su popularna grupa trubača koja nastupa na različitim događanjima kao što su svadbe, proslave, festivalski nastupi i slično. Cijena angažiranja Trubača Split može varirati ovisno o različitim faktorima.

Jedan od faktora koji utječe na cijenu je trajanje njihovog nastupa. Na primjer, angažiranje Trubača Split za kraći period kao što je samo sat vremena će imati nižu cijenu u odnosu na angažiranje za cijeli večernji program. Također, broj članova u grupi također može utjecati na cijenu, budući da veći broj članova može rezultirati većim troškovima.

Drugi faktor koji može utjecati na cijenu Trubača Split je udaljenost lokacije na kojoj će nastupati. Ako je potrebno da trubači putuju veću udaljenost do lokacije događaja, to može rezultirati većim troškovima za prijevoz i putne troškove, što će se odraziti na konačnu cijenu njihovog nastupa.

Također, reputacija i popularnost Trubača Split također mogu utjecati na njihovu cijenu. Ako je grupa poznata po kvalitetnom nastupu i ima veliki broj obožavatelja, njihova cijena može biti viša zbog veće potražnje za njihovim uslugama.

U svakom slučaju, važno je kontaktirati  Trubače Split direktno radi dobivanja točne cijene za njihov nastup. Cijene se mogu razlikovati ovisno o individualnim potrebama i zahtjevima klijenta. Važno je također uzeti u obzir da kvalitetan nastup trubača može dodati poseban šarm i atmosferu bilo kojem događaju te će cijena njihovog nastupa biti opravdana užitkom i zadovoljstvom koje pružaju svojom glazbom.