Trubači Subotica

Trubači Subotica

Trubači Subotica Srbija Inostranstvo vašem pozivom! Najbolji trubači u Subotici za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, proslave, rođenja, rođendane, punoletstva, mature.

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.
Broj računa:  360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

𝓣𝓻𝓾𝓫𝓪𝓬𝓲 𝓢𝓾𝓫𝓸𝓽𝓲𝓬𝓪

Trubači

Ako zahtevate najbolje trubače po vrlo pristupačnim cenama onda ste na pravom mestu, možete nas odmah pozvati po vrlo povoljnim cenama za svih slavlja i veselja. Trubači Subotica

Trubači Subotica cena cenovnik telefon kontakt Viber WhatsApp

Trubači Subotica

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, ako zahtevate veći broj članova onda vam je cena znatno povećana. Ipak odlučuje te vi. Naš trubački orkestar Balkan Brass u Subotici i van Subotice.

Imamo repertoar pesama od kojih smo najbolji trubači za slušanje. Ako zahtevate vaš protokol muzike onda nam javite i blagovremeno ćemo vas ispoštovati i sa vašim željama i pesama. Trubaci Subotica i okoline vašem domu.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Naš trubački orkestar je za vas spremio veliki izbor pesama a tu spadaju ne samo narodne već i zabavne rock, Bly, classic, strane pesme.. Naručite nam bilo koju , podrudićemo se da vas maksimalno ispoštujemo. U vašem Gradu smo zaista česti gosti za raznih slavlja uvek podignemo pravu atmosferu jer znamo čoveka da pogodimo pravom pesmom. Stara izreka „bez trubače nema slavlja“ Jeste tako. Muzika je za svi nas najbolja jer bez muzike nema fešte.

U celoj Srbiji obilazimo vašem pozivom, nema mesta Grada, sela gde nas truba nije obišla. Mi nikog neznamo ko nas poziva, al znamo da svakog našeg klijenta najbolje ispoštujemo. Naše cene trubača su osnovu relacije u kom Gradu sviramo i koliko smo udaljeni. Ako nas pozivate hitno a mi nemožemo stići, onda mi nismo krivi već ste trebali naći unapred svoje odgovarajuće trubače.

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči.

Izvor dela: Wikipedija Subotica

Subotica (mađ. Szabadka) je najseverniji grad u Republici Srbiji, drugi po broju stanovnika u Autonomnoj Pokrajini Vojvodini. Po popisu iz 2011. godine ima 105.681 stanovnika. Nalazi se na 10 km udaljenosti od granice Srbije sa Mađarskom, na severnoj širini od 46°5’55“ i istočnoj dužini od 19°39’47“. Administrativni je centar Severnobačkog okruga.

Subotica se prvi put pominje 1391. pod mađarskim imenom Zabadka. Godine 1527. Subotica je bila prestonica kratkotrajne srpske države samoproglašenog cara Jovana NenadaOsmanlijsko carstvo je vladalo gradom od 1542. do 1686, kada je postala posed Habzburške monarhije. Od polovine 18. veka ime joj je promenjeno u Sancta Maria, po austrijskoj carici Mariji Tereziji. Ime grada je ponovo promenjeno 1779. u Maria Tereziopolis, a ime Subotica (Szabadka) joj je vraćeno 1845. Subotica je 1918. ušla u sastav Kraljevine Srba, Hrvata i Slovenaca. Od 2007. Subotica ima status grada u Republici Srbiji.

Postoji mnogo različitih imena za grad Suboticu kroz istoriju. Ovo je zbog toga što je grad ugostio mnogo različitih ljudi od srednjeg veka. Svi oni su pisali o Subotici, nazivali je na svojim jezicima, ali, u najvećem slučaju, nisu popravljali izgovore sve do modernog doba.

Najranije zapisano ime je Zabatka iz 1391. godine. Ovo je jedna od varijanti trenutnog naziva grada na mađarskom jeziku Szabadka. Mađarski naziv grada sastoji se od prideva Szabad, koji znači „slobodan“, i sufiksa -ka koji je nežan deminutiv. Najranije ime Subotice, međutim, znači nešto kao „malo“ ili „drago“ „slobodno mesto“.

Srpski naziv grada Subotica potiče od reči dana u nedelji „subota“ i prvi put se pojavljuje 1653. godine. Pošto ime potiče od reči za dan u nedelji, subota celo značenje imena grada bi bilo nešto kao „mala subota“.

Drugi izvori [2] kazuju da je od prvog naziva Sopotnica (Sopot je mesto gde ima mnogo vode, izvorište, osobina terena – prema mađarskom izgovoru Zabatka) do današnjeg, promenjeno oko 200 naziva, i da grad ime nosi po Suboti Vrliću, rizničaru cara Jovana Nenada.

Subotica ima različite nazive na zvaničnim jezicima u Vojvodini: Szabadka (mađarski), Subotica (hrvatski), Maria-Theresiopel ili Theresiopel (nemački), Subotica (slovački), Subotica (rusinski), Subotica ili Subotiţa (rumunski).