Trubači Subotica

Trubači Subotica

Trubači Subotica Srbija Inostranstvo vašem pozivom! Najbolji trubači u Subotici za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, proslave, rođenja, rođendane, punoletstva, mature.

Trubači Subotica

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Trubači Subotica cena cenovnik telefon kontakt Viber WhatsApp

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, ako zahtevate veći broj članova onda vam je cena znatno povećana. Ipak odlučuje te vi. Naš trubački orkestar Balkan Brass u Subotici i van Subotice.

Imamo repertoar pesama od kojih smo najbolji trubači za slušanje. Ako zahtevate vaš protokol muzike onda nam javite i blagovremeno ćemo vas ispoštovati i sa vašim željama i pesama. Trubaci Subotica i okoline vašem domu.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči

Call Now Button