Trubači Valjevo

Trubači Valjevo

Trubači Valjevo za svadbe veridbe, krštenja, rođenja, rođendane, proslave, punoletstva, momačko veče, devojačko veče, mature, festivale i koncerte.

Trubači

Naša struka je samo truba trubu volimo više od svega. U Valjevu nas poznaju svi kao profesionalci svog zanata jer smo mi to baš najbolji trubači iz Valjeva. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš orkestar al na žalost nije baš tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje i maksimalno od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Kao što i rekosmo svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Milana Petrovića.

Trubači Milana Petrovića

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata ako zahtevate veći broj članova onda vam je cena znatno povećana. Imamo repertoar pesama svih žanra možete nas angažovati i pozvati odmah! Naše pesme su uvek u skladu sa zadovoljstvom vašem ukusu.

Valjevo uz najbolje trubače

Imamo izbor raznih pesama možete nas odmah pozvati i napraviti vaš spisak pesama kako bih obezbedili sebi dobro olakšanje. Najbolji trubači iz Valjeva su uvek tu! Nemojte se opterećivati našoj daljini mi smo tu da vam učinimo nešto znatno najbolje uz najbolje trubače iz Valjeva.

Trubači Valjevo cena

Trubači Valjevo cene cenovnik

Možete nas odmah pozvati, čekamo vaš poziv za svadbe i veselja, Dostupni smo 00-24h. Trubači Valjevo cena cenovnik cene.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Naš trubački orkestar je za vas spremio veliki izbor pesama a tu spadaju ne samo narodne već i zabavne rock, Bly, classic, strane pesme.. Naručite nam bilo koju , podrudićemo se da vas maksimalno ispoštujemo. U vašem Gradu smo zaista česti gosti za raznih slavlja uvek podignemo pravu atmosferu jer znamo čoveka da pogodimo pravom pesmom. Stara izreka „bez trubače nema slavlja“ Jeste tako. Muzika je za svi nas najbolja jer bez muzike nema fešte.

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE U VALJEVU!

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči.