Trubači Veliko Gradište

Trubači Veliko Gradište

Trubači Veliko Gradište

Trubači Veliko Gradište za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, proslave, krštenja, rođenja, punoletstva, rođendane. Blagovremeno nas kontaktirajte i uživajte.

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.
Broj računa:  360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

Mi smo najbolji trubački orkestar u Velikom Gradištu, Uvek znamo da ispunimo svaku vašu želju sa najboljoj pesmi. Naš trubački orkestar gostuje duge niz godina isključivo vašem pozivom u Velikim Gradištu! Naš trubački orkestar Balkan Brass pobednici Guče sviraju samo za vas.

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, po vašem izboru možemo doći i u većem broju članova, kako bih vam omogućili vaše zadovoljstvo.

Trubači Veliko Gradište cena cenovnik cene kontakt

Naše cene se kreću od vaše zadovoljstvo, šta upravo zahtevate i koliko vremenski. Sve to utiče na naš dolazak i našu cenu. Trubači Veliko Gradište za svadbe venčanja cena od 100 do 500eu u većem broju članova. Ipak je vaša odluka, da vi sami odlučite i odmah nama javite..

Nečekajte, odmah nas kontaktirajte i zakažite vaše slavlje najboljim trubačima Guče.

Trubači iz Velikog Gradišta nepostoje, samo dolaze vašem pozivom! Zato nas znatno pozovite i obezbedite sebi olakšanje i NAJBOLJI ORKESTAR TRUBAČA. Mi ćemo znatno doći i ulepšati vam bilo koju vrstu slavlja. Naš trubački orkestar Balkan Brass Bend.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Naš trubački orkestar je za vas spremio veliki izbor pesama a tu spadaju ne samo narodne već i zabavne rock, Bly, classic, strane pesme.. Naručite nam bilo koju , podrudićemo se da vas maksimalno ispoštujemo. U vašem Gradu smo zaista česti gosti za raznih slavlja uvek podignemo pravu atmosferu jer znamo čoveka da pogodimo pravom pesmom. Stara izreka „bez trubače nema slavlja“ Jeste tako. Muzika je za svi nas najbolja jer bez muzike nema fešte.

U celoj Srbiji obilazimo vašem pozivom, nema mesta Grada, sela gde nas truba nije obišla. Mi nikog neznamo ko nas poziva, al znamo da svakog našeg klijenta najbolje ispoštujemo. Naše cene trubača su osnovu relacije u kom Gradu sviramo i koliko smo udaljeni. Ako nas pozivate hitno a mi nemožemo stići, onda mi nismo krivi već ste trebali naći unapred svoje odgovarajuće trubače.

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči.

Najbolji trubaci Veliko Gradiste

Wikipedia Veliko Gradište

Veliko Gradište je grad i sedište opštine Veliko Gradište u Braničevskom okrugu. Prema popisu iz 2002. bilo je 5658 stanovnika (prema popisu iz 1991. bilo je 5973 stanovnika).

Gradište se prvi put pominje u Ravaničkoj povelji od 1381. godine, kojom knez Lazar ostavlja 13 sela u Peku manastiru Ravanici, među kojima i Gradište.

Gradište se nalazi na delu prostora na kome su Rimljani izgradili u prvom veku nove ere naselje-tvrđavu Pincum. Pincum, nazvan po istoimenoj reci Pincus (Pek), postao je ubrzo trgovački i zanatski centar i znacajna rečna luka. Vrhunac razvitka dozivljava za vreme vladavine cara Hadrijana (II vek n.e). Pincum je tada uzivao siroku autonomiju, ukljucujuci i pravo da kuje sopstveni novac. Slabljenjem Rimske Imperije i nadiranjem azijskih plemena Huna i Avara, grad gubi samostalnost. Sve do formiranja srpske despotovine ovim prostorima smenjivali su se razni narodi i osvajacke vojske.

Ime Veliko Gradište prvi put se pominje u Ravaničkoj povelji iz 1381. godine. Dolaskom Turaka na ove prostore grad gubi na značaju. Pocetkom osamnaestog veka grad se u turskim knjigama pominje pod imenom Ipek. Brojao je 100 turskih i 70 srpskih kuca.

Grad počinje da se razvija proterivanjem Turaka sa ovih prostora. U vreme vladavine Miloša Obrenovića ima značajnu ulogu u trgovini. Zajedno sa Ramom, postaje velika luka odakle se stoka izvozila u druge delove Evrope. Vremenom postaje najjaca varošica u okrugu. Među prvim gradovima u Srbiji dobija telegraf, poštu ( staciju), parobrodsku stanicu i carinarnicu. Sredinom devetnaestog veka Gradište je administrativno sedište Ramskog sreza.

Call Now Button