Trubači za veselja

Trubači za veselja Srbija Eu

Trubači za veselja najbolji trubači u Srbiji i regionu EU vašem pozivom. Najbolji trubački orkestar Balkan Brass u bilo kom Gradu Srbije samo vašem pozivom, kontaktirajte nas odmah Čekamo vaš poziv.

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.
Broj računa:  360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

Trubaci su uvek spremni za rezervaciju vašem pozivom, možete nas angažovati i kontaktirati putem telefona ili Vibera WhatsApp +381 637009684

Naš trubački orkestar Balkan Brass gostuje duge niz godina vašem pozivom po celoj Srbiji i regionu EU. Nemojte se opterećivati na našoj daljini jer imamo u bazi još mnogo trubačkih orkestra kojim možemo vam ponuditi i izaći u susretu. Naš trubački orkestar za vaše slavlje je bitno najbolji način da nas odmah kontaktirate i zakažete vaše veselje najboljim trubačima. Trubači za veselja su vam pravi korak!

Trubači za veselja

Lako je do našeg kontakta, pretražuje te trubači  i mi ćemo vam izaći na izbore, samostalno nas kontaktirajte i uživajte uz najbolje trubače Guče. Nadamo se da ćete nas kontaktirati, naš repertoar pesama je širok spektar mogućnostima da možete i sami izabrati vašu omiljenu pesmu.

𝕿𝖗𝖚𝖇𝖆𝖈𝖎 𝖟𝖆 𝖛𝖊𝖘𝖊𝖑𝖏𝖆

Trubači za veselja cena cenovnik Viber WhatsApp number +381 637009684

Trubači za veselja

U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, ako zahtevate veći broj članova onda vam je potrebno da platite malo više od orkestra u manjem broju ljudi. Uz našem dogovoru lako ćemo ispuniti vaše zadovoljstvo i ostavimo dobro poštovanje muzikom!

Naš trubački orkestar Balkan Brass za veselja je uvek spreman da usačini vašem budžetu ogromno poštovanje muzikom koja je uvek veća od drugih orkestra. Akcija na ceni od samo 50 do 100eu. Akcija na ceni već od danas traje, odmah nas kontaktirajte i blagovremeno rezervacijom opustite sebi svoje vreme.

Najbolji trubači u celoj Srbiji, možete nas odmah pozvati 0637009684

Trubači Balkan Brass na snazi zajedno sa vama za svadbe, veridbe, krštenja, rođenja, rođendane, proslave, mature.. Tu smo za vas i vašem pozivom.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Naš trubački orkestar je za vas spremio veliki izbor pesama a tu spadaju ne samo narodne već i zabavne rock, Bly, classic, strane pesme.. Naručite nam bilo koju , podrudićemo se da vas maksimalno ispoštujemo. U vašem Gradu smo zaista česti gosti za raznih slavlja uvek podignemo pravu atmosferu jer znamo čoveka da pogodimo pravom pesmom. Stara izreka „bez trubače nema slavlja“ Jeste tako. Muzika je za svi nas najbolja jer bez muzike nema fešte.

U celoj Srbiji obilazimo vašem pozivom, nema mesta Grada, sela gde nas truba nije obišla. Mi nikog neznamo ko nas poziva, al znamo da svakog našeg klijenta najbolje ispoštujemo. Naše cene trubača su osnovu relacije u kom Gradu sviramo i koliko smo udaljeni. Ako nas pozivate hitno a mi nemožemo stići, onda mi nismo krivi već ste trebali naći unapred svoje odgovarajuće trubače.

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči.