Trubači Zemun

Trubači Zemun

Najbolji trubački orkestar u Zemunu!

Trubači Zemun su neverovatan tradicionalni trubački bend iz Zemuna. Oni su poznati po svojim energičnim, živahnim nastupima koji će vas ostaviti da igrate i pevate uz njihovu muziku. Njihova muzika je mešavina tradicionalnih srpskih narodnih pesama, kao i moderne popularne muzike.

Koriste razne tradicionalne instrumente poput trube, tenore, bass tuba i još limenih instrumenata, kao i moderne instrumente poput gitare i bubnjeva. Njihovi nastupi su jedinstveni i uvek ispunjeni entuzijazmom, što ih čini omiljenim na festivalima i koncertima širom sveta. Trubači Zemun će vam sigurno pružiti nezaboravno iskustvo koje će vas ostaviti da poželite još!

Trubači Zemun

Trubači za veselja

Trubači za svadbe

Trubači Zemun orkestar Milana Petrovića

Trubaci Zemun cena cene cenovnik za svadbe su jedinstven i nezaboravan način da svoj poseban dan učinite još posebnijim! Uz naše iskusne i talentovane muzičare, možete biti sigurni da ćete imati savršenu muziku za svoje venčanje. Naši muzičari su iskusni i veoma vešti, i mogu da ispune bilo koji stil koji želite.

Uz našu izuzetnu muziku i uslugu, možete garantovati da će vaše venčanje i svadba ostati za pamćenje. ( trubači Zemun, najbolji orkestar iz Zemuna, su najbolji za vaše slavlje ).

Zemunski trubači su jedan od najpoznatijih i najomiljenijih srpskih bendova tradicionalne muzike. Ovaj bend je poznat po jedinstvenom stilu narodne muzike. Bend je osnovan u Zemunu pedesetih godina prošlog veka i aktivan je i danas. Pozovite nas za angažovanje vaših slavlja, „trubači iz Zemuna su vam uvek najbolji“ Zemun je poznat Grad Beogradu za uživanje

Trubači “Zemun” za veridbe, svadbe, rođenja deteta, krštenja, rođendane, punoletstva , mature, proslave, slavlja.

Pozovite nas ako zelite najbolje trubace

Podelite vašim prijateljima: