Trubači Zrenjanin

Trubači Zrenjanin

Trubači Zrenjanin za svadbe, veridbe, momačko veče, devojačko veče, krštenja, rođenja, proslave, rođendane, punoletstva, mature. Samo isključivo vašem pozivom 24h Online!

Naša struka je samo truba, trubu volimo više od svega. U Srbiji nas poznaju kao profesionalci svoga zanata jer smo mi to najbolji trubači u Rumi. Naš trubački orkestar je uvek pošten i korektni prema vama, svako bih voleo da je kao naš trubački orkestar i svira kao naš ORKESTAR al na žalost nije tako! Mi vam dajemo garanciju ispravnosti i znamo da ćemo vas ispoštovati najbolje od svih trubačkih orkestra. Verujte u nas jer nećete pogrešiti.

Naše pravilo orkestra:

Zakažite nam vaše slavlje na vreme, ako u slučaju zovete drugi orkestar i on vas blago podlaže i nedođe mi nismo krivi zbog toga, onda kada nas zovete biće vam jako skupa cena našem dolasku. Kao što i rekosmo, svih vrsta slavlja sviramo nepravimo pitanje dal je svadba u pitanju jer rođendan mi dolazimo na određenom vremenu vašem pozivom, zato vam je lakše pozvati nas unapred i obezbediti Najbolji trubački orkestar Balkan Brass.

Želite obezbediti svoje trubače i poslati avans za vašu sigurnost, može to je najbolje rešenje za Vas.
Broj računa:  360 0381692231988 60
Ime Primaoca: Milan Petrović

Naš trubački orkestar Balkan Brass je uvek spreman da usačini vašem budžetu ogromno poštovanje za svih slavlja, naša cena u Zrenjaninu baš onakva kakvu ste možda i vi odlučili. Trubači Zrenjanin cena cenovnik trubača za svadbe i veselja.

Trubači Zrenjanin kontakt telefon Viber WhatsApp +381637009684

Trubači Zrenjanin

Najbolji trubači u Zrenjaninu ka vašem pozivom, U našem društvu ima 5 članova koji su majstori svog zanata, ako zahtevate veći broj ljudi onda vam je cena znatno skuplje od cenu manjeg sastava. Cena manjeg sastava je uvek solidna od 50 do 100EU.

Trubaci Zrenjanin

Naše cene i usluga trubača u Zrenjaninu je baš na popustu već od danas, možete nas odmah angažovati i kontaktirati kako bih obezbedili sebi olakšanje.. Trubači iz Zrenjanina.

Mi smo najbolji trubači sa garancijom, uvek ostavimo dobro delo našem sviranju. Naš trubački orkestar je pod nazivom Balkan Brass, upamtite dobro koji trubački orkestar vas veseli. Sa muzikom smo počeli kao klinci, naša struka je samo truba. Sem trube mi neradimo drugi posao

Uvek spremmao nove novitete, čim izađe nova numera mi to već sviramo na trubi. Truba je naš blagi ritam koji uživamo tome, nadamo se da ćete i vi uživati. Narodni trubači su najbolji za Vas, starogradske pesme potiču od starog izvora pa do današnjih novitetnih numera i pesme koje vi slušate.

Naš trubački orkestar je za vas spremio veliki izbor pesama a tu spadaju ne samo narodne već i zabavne rock, Bly, classic, strane pesme.. Naručite nam bilo koju , podrudićemo se da vas maksimalno ispoštujemo. U vašem Gradu smo zaista česti gosti za raznih slavlja uvek podignemo pravu atmosferu jer znamo čoveka da pogodimo pravom pesmom. Stara izreka „bez trubače nema slavlja“ Jeste tako. Muzika je za svi nas najbolja jer bez muzike nema fešte.

U celoj Srbiji obilazimo vašem pozivom, nema mesta Grada, sela gde nas truba nije obišla. Mi nikog neznamo ko nas poziva, al znamo da svakog našeg klijenta najbolje ispoštujemo. Naše cene trubača su osnovu relacije u kom Gradu sviramo i koliko smo udaljeni. Ako nas pozivate hitno a mi nemožemo stići, onda mi nismo krivi već ste trebali naći unapred svoje odgovarajuće trubače.

ANGAŽUJTE POŠTENE TRUBAČE

Naravno da i jesmo pošteni trubači, u našem orkestru je uvažena poštena reč jer poštujemo i mi vašu datu reč. Ako ste nas pozvali i obezbedili vaš termin slavlja, onda smo i mi zauzeti za tog dana na određenom vremenu. Nemoj te nam posle odkazivati jer nije pošteno, a mi smo izgubili drugo slavlje koji smo imali drugi poziv, Nije nego bili smo od reči i nećemo vas mi nikad izreknuti! Ako želite naći najbolji duvački orkestar onda nas kontaktirajte i budite od reči.

Wikipedija Zrenjanin

Zrenjanin (do 1935. Veliki Bečkerek, 1935–46. Petrovgradrum. Becicherecu Mare [ˈbet͡ʃʲkereku ˈmare]mađ. Nagybecskerek [ˈnɒɟbɛt͡ʃkɛrɛk]njem. Großbetschkerek [ˈɡʁoːsˌbɛtʃkəʁɛk]), najveći grad u BanatuVojvodinaSrbija.

Administrativni je centar Srednjobanatskog okruga, kao i istoimene opštine. Godine 2002. grad je imao 79.773, dok je opština imala 132.051 stanovnika.

Zrenjanin je najveći grad u Banatu i treći najveći grad Vojvodine (iza Novog Sada i Subotice).

Zrenjanin se spominje 1326. godine kao selo podignuto na tri ostrva reke Begej. Kasnije je bila podignuta i tvrđava, a mesto su naselili SrbiNemciRumuniItalijaniFrancuzi, čak i Španci („Nova Barselona“). Veliki Bečkerek (Nagybecskerek), stari naziv mesta, postao je trgovište 1769. godine. Grad je 1807. doživeo katastrofalni požar. Od 1935. godine grad se naziva Petrovgrad, a od 1946. godine – Zrenjanin, po narodnom heroju Žarku Zrenjaninu Uči. U Drugom svetskom ratu s područja Zrenjanina je sedam narodnih heroja poginulo u borbi, a oko 10.000 stanovnika bilo je u logorima i zatvorima, od čega je 2.500 streljano.

Zrenjanin je značajan industrijski centar Banata i Vojvodine. U Zrenjaninu su industrija tekstilatepihanameštajaduvana, građevinsko-industrijski kombinat, brodogradilište na Begeju, a najvići je poljoprivredno-prehrambeni kombinat. Na reci Begeju i Begejskom kanalu razvijen je ribolov. Poznata su i lovišta, a pored Melenaca je i banja Rusanda (osnovana 1859).

Call Now Button